Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Hydramemory Cream

Regular price €65,00
Regular price Sale price €65,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Madhësia

Krem hidratues me veprim të dyfishtë me Acid Hyaluronik * Makro, ekstrakte natyrale dhe vaj Moringa. Mbron barrierën e lëkurës dhe ruan hidratimin optimal të lëkurës. * hialuronat natriumi

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët