Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Hot Caby Medium

Hot Caby Medium

Ngrohëse peshqirësh me llambë germicide për peshqirë të ngrohtë/lagësht, e rekomanduar për trajtime të fytyrës dhe trupit.

Mund të mbajë 20 peshqir fytyre.

E pajisur me kullues kondensimi.

Kapaciteti: 15 litra

Pesha: 7.5 kg

Llambë germicide me dritë të tipit UVC (emetim UV
280-100 nm).
View full details