Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Hot Caby Big

Hot Caby Big

Ngrohëse peshqiri me llambë germicide për ngrohje peshqiri dhe rroba banjo.
 
Ideale për ritualin e gjumit.

Mban 40 peshqir fytyre, ose 4 peshqirë të mëdhenj, ose 2 rroba banjo.

Temperatura maksimale: 75°C

Kapaciteti: 34 litra (kundrejt 12 litrave Hot Caby White)

Llambë germicide me dritë të tipit UVC (emetim UV 280-100 nm).
View full details