Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Foot Basic

Foot Basic

Njësia e pedikyrit: strukturë metalike e mbuluar, rregullime të sediljeve. Mbështetëse rrotulluese për të hipur dhe zbritur.
Dush dore në vaskë, kanalizime nga dyshemeja.
View full details