Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Face & Body 3.0

Face & Body 3.0

Gjenerata e re e trajtimeve që garanton ton dhe riformësim për trupin e
një efekt i jashtëzakonshëm lifting i fytyrës.
3 teknologji në 1.
Radiofrekuenca multipolare në sinergji me lazerin krijojnë ngrohje efektive të indit nënlëkuror me pasojë stimulimin e aktivitetit të fibroblasteve dhe oksigjenimin e indeve.
Vakuumi siguron stimulim të mëtejshëm mekanik të indeve, duke përmirësuar mikroqarkullimin dhe duke nxitur eliminimin e lëngjeve dhe toksinave.
Të gjitha për një veprim të dukshëm tonifikues dhe reduktim të volumit.
View full details