Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Essential Toner

Essential Toner

Regular price €25,00
Regular price Sale price €25,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Locion tonifikues pa alkool, ideal për pastrimin e plotë të lëkurës, hidratimin dhe rigjallërimin e indeve. Me Niacinamide, i jep fytyrës një pamje menjëherë më rrezatuese.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details