Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Essential Scrub

Essential Scrub

Regular price €36,00
Regular price Sale price €36,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Eksfoliant mekanik dydimensional me sfera silicë dhe jojoba me një veprim zbutës për të rinovuar dhe hequr papastërtitë. Zgjon shkëlqimin e çehrës për një lëkurë të butë dhe të lëmuar.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details