Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Essential Micellar Water

Essential Micellar Water

Regular price €25,00
Regular price Sale price €25,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Ujë pastrues me Betaine, një osmolit natyral nga Panxhari i Sheqerit, për fytyrën, sytë dhe buzët. I freskët dhe i lehtë, largon grimin, liron poret dhe pastron pa shpëlarje.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details