Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Essential Face Wash

Essential Face Wash

Regular price €25,00
Regular price Sale price €25,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Pastrues me shkumë për të hequr make-up dhe papastërtitë. Me Betaine, një osmolit natyral, ai respekton ekuilibrin e lëkurës dhe i rikthen ngjyrës së saj shkëlqimin natyral.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details