Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Essential Enzimatic Peeling

Essential Enzimatic Peeling

Regular price €36,00
Regular price Sale price €36,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Maskë delikate enzimatike eksfoliuese me Bromelain për të hequr papastërtitë, qelizat e vdekura sipërfaqësore dhe sebumin e tepërt. Zgjon shkëlqimin e çehrës për një lëkurë të butë dhe të lëmuar.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details