Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Essential Cleansing Milk

Essential Cleansing Milk

Regular price €32,00
Regular price Sale price €32,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Qumësht pastrues kremoz me një veprim të mëndafshtë. Me Betaine, një osmolit natyral, heq make-up-in dhe largon papastërtitë, duke respektuar ekuilibrin e lëkurës dhe duke i rikthyer shkëlqimin lëkurës.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details