Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Essential Biphasic Makeup Remover

Essential Biphasic Makeup Remover

Regular price €35,00
Regular price Sale price €35,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Zgjidhje delikate bifazike me vaj Betaine dhe Tsubaki për të hequr make-up-in, madje edhe të papërshkueshëm nga uji, nga qerpikët dhe konturet e syve. Përbërja pa aroma e përshtatshme edhe për lëkurë të ndjeshme.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details