Skip to product information
1 of 1

newlooktina

ELLIPSE BLENDER SPONGE

ELLIPSE BLENDER SPONGE

Regular price €11,00
Regular price €11,00 Sale price €11,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Forma eliptike e këtij sfungjeri latex ju lejon të aplikoni butësisht fondatinën në fytyrë, veçanërisht në zonat e vështira për t'u arritur. Mund të përdoret i lagësht ose i thatë dhe është i përshtatshëm për të gjitha llojet e fondatinave.

Benefitet

Përdorimi

Forma eliptike e këtij sfungjeri latex përdoret për të aplikuar fondatinën, duke e bërë të lehtë aplikimin rreth syve dhe hundës etj. Mund të përdoret e thatë ose e lagur dhe është e përshtatshme për të gjitha llojet e fondatinave. Lani sfungjerin me shampo sfungjeri ose me ujë shumë të nxehtë me sapun për të zgjatur jetëgjatësinë e tij.

Ingredientët

View full details