Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Easy Bed

Easy Bed

Krevat valixhe "tipi amerikan", me strukturë tërësisht brenda
dru dhe aksesorë për mbështetëse koke, mbështetëse krahu dhe mbështetëse koke.

Praktike dhe funksionale për t'u përdorur në çdo lloj hapësire.

Çanta mbajtëse e përfshirë.
View full details