Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Comfy Bed

Comfy Bed

MADE IN ITALY shtrat termik shumëfunksional ideal për
trajtime ose rituale, ideale për qëndrimin anatomik. Mbështetësit e krahëve dhe
relaksues i rregullueshëm i dorës me pompë gazi.

Lartësia, Mbështetja, Këmbët: e rregullueshme elektrike (3 motorë) me
buton me shtypje.

Trup metalik i mbuluar me dru. Dyshek PU me prekje të butë,
i papërshkueshëm nga zjarri, rezistent ndaj vajit, me vrimë për ndarjen e fytyrës dhe krahut.

View full details