Skip to product information
1 of 2

newlooktina

Comfort Sauna

Comfort Sauna

Përdorimi i saunës komforte të kombinuara me trajtime nxit përthithjen më të madhe të produkteve, duke rritur efektivitetin dhe këndshmërinë e tyre. Difuzioni i nxehtësisë (termoterapia), i rregullueshëm me temperatura që mund të diferencohen në 3 zona, nxit vazodilatimin, rritjen e mikroqarkullimit dhe metabolizmin bazal.
SHËNIM: material i larë dhe i papërshkueshëm nga zjarri, me zëvendësim/heqje të lehtë të sektorëve.
View full details