Skip to product information
1 of 1

Davines

CALMING Superactive

CALMING Superactive

Regular price €35,00
Regular price Sale price €35,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Lehtëson menjëherë irritimin dhe kryen një veprim qetësues efektiv dhe afatgjatë. Lehtësim dhe tonik i menjëhershëm, skalp i plotë dhe i qetësuar.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details