Skip to product information
1 of 3

newlooktina

BUFFING FOUNDATION BRUSH N112

BUFFING FOUNDATION BRUSH N112

Regular price €55,00
Regular price €55,00 Sale price €55,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Fijet dhe dendësia e furçës së re Buffing Foundation Brush janë projektuar për të lejuar lëvizjet zbutëse dhe fërkuese. Forma e saj pak e pjerrët është e dizajnuar githashtu për të ndjekur konturet e ndryshme të fytyrës. Gjatë aplikimit, qimet e furçës qëndrojnë në vend dhe prodhojnë një ndjesi të këndshme në lëkurë, ndërsa doreza e shkurtër dhe e gjerë e furçës lejon një kapje optimale.

Benefitet

Përdorimi

Kjo furçë funksionon për të përmirësuar përvojën e aplikimit të makeup. Për më shumë mbulim në zona specifike, shtoni pak fondatinë dhe vendoseni atë në lëkurën tuaj.

Ingredientët

View full details