Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Body Strategist Thermo Cream

Body Strategist Thermo Cream

Regular price €64,00
Regular price Sale price €64,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem per imperfeksione te lokalizuara nga celuliti adipoz. Nje formule me kafeine te paster, mikroalga njeqelizore dhe carnitina. Ka teksture te lehte dhe eshte shume ushqyes. Ndihmon ne definimin dhe tonifikimin e siluetes. Rekomandohet per imperfeksione rezistente nga celuliti adipoz ne zona si kofshet, gjunjet, kaviljet dhe pulpat.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details