Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Body Strategist Peel Scrub

Body Strategist Peel Scrub

Regular price €39,00
Regular price Sale price €39,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Xhel i perbere nga alfa-hidroksiacide, ekstrakte frutash, mikrosfera silici dhe jojoba, i cili eksfolion kimikisht dhe mekanikisht. Stimulon rinovimin qelizor siperfaqesor duke e lene lekuren te bute si mendafsh dhe krejtesit te rigjeneruar. Rekomandohet vecanerisht per lekura te thata dhe te ashpra. Eshte ideal per perdorim intensiv para fillimit te stines se veres, por edhe gjate periudhave te tjera te vitit pasi ndihmon ne permiresimin e inestetizmave nga celuliti.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details