Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Body Strategist Oil

Body Strategist Oil

Regular price €53,00
Regular price Sale price €53,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Vaj me origjine natyrale qe dhuron elasticitet intensiv dhe te lokalizuar. Perberja viskoze, per shkakt te perqendrimit te larte te vajrave natyrale, e ben perfekt per aplikimin ne zonat e patonifikuara dhe me strija. I jep lekures nje pamje me kompakte dhe elastike.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details