Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Body Strategist D-Age Cream

Body Strategist D-Age Cream

Regular price €77,00
Regular price Sale price €77,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem trupi me aromë delikate me një veprim tonifikues, elastik dhe ushqyes. Rekomandohet në prani të humbjes së qëndrueshmërisë së lëkurës për një efekt forcues.

Benefitet

benefite benefite
benefite
benefite

Përdorimi

Ingredientët

View full details