Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Body Strategist Cryo Leg Gel

Body Strategist Cryo Leg Gel

Regular price €46,00
Regular price Sale price €46,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Xhel për këmbët për një ndjesi të menjëhershme freskie, ideale në rastet e këmbëve të lodhura dhe të lodhura. Formuluar me Hesperidin, Aescin dhe Mentol, promovon një ndjenjë të menjëhershme dhe progresive të mirëqenies.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details