Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Body Strategist Cream Gel

Body Strategist Cream Gel

Regular price €60,00
Regular price Sale price €60,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem xhel per imperfeksionet nga celuliti edematoz. I perbere nga kafeine e paster, ekstrakt Ivy dhe Carnitina. Ndihmon ne rimodelimin e siluetes. Esht perfekt per zonat e trupit ku ka prezence celuliti, enjtje te kembeve dhe akumulim uji. Kujdes: Produkti permban kafeine dhe per kete arsye nuk eshte i keshillueshem per femrat shtatezena.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details