Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Body Strategist Contour Cream

Body Strategist Contour Cream

Regular price €59,00
Regular price Sale price €59,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem trupi me teksturë të lehtë dhe hidratuese, i formuluar me kompleks me definicion të lartë. Ai jep një ndjesi të menjëhershme qëndrueshmërie dhe një lëkurë më të tonifikuar dhe më rinore.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details