Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Body Strategist Attack Serum

Body Strategist Attack Serum

Regular price €64,00
Regular price Sale price €64,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Serum intensiv trupi i formuluar me kafeinë, karnitinë dhe ekstrakt të piperit rozë. Ideale në rast të papërsosmërive të celulitit për t'i dhënë një pamje më të riformuar siluetës.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details