Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Body Active Booster

Body Active Booster

Regular price €50,00
Regular price Sale price €50,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Trajtim kozmetik i trupit në xhel i formuluar me një kompleks termogjenik, ideal për përmirësimin e rezultateve të aktivitetit sportiv. Roll-on për një aplikim të synuar dhe teksturë që përthithet shpejt.

Benefitet

test
test

Përdorimi

test
test

Ingredientët

test
test

View full details