Skip to product information
1 of 1

newlooktina

BLACK POWDER PUFF 100MM

BLACK POWDER PUFF 100MM

Regular price €15,00
Regular price €15,00 Sale price €15,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Pambuku përmban një shirit për lehtësinë e përdorimit dhe është projektuar për aplikimin e fondatinës pluhur. I fortë dhe rezistent, mund të lahet në ujë të nxehtë me sapun pas çdo përdorimi. Ruan formën pa e humbur butësinë.

Benefitet

Përdorimi

Ky produkt është shumë i fortë mund të lahet në ujë të nxehtë me sapun pas çdo përdorimi. Nuk rrudhoset dhe mbetet i butë.

Ingredientët

View full details