Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Bed & Box

Bed & Box

Shtrat termik shumëfunksional për rituale dhe trajtime
projektuar dhe prodhuar për të lejuar qëndrimin e duhur dhe
komod për klientin.


Strukturë e lakuar prej druri. Rregullimi elektrik i lartësisë,
mbështetëse dhe këmbë (3 motorë) me panel butonash.

Dyshek memory foam, i papërshkueshëm nga zjarri, rezistent ndaj vajit, mbështetëse krahësh
i ulur. I pajisur me sirtar magazinimi.

View full details