Skip to product information
1 of 2

newlooktina

Autoklave Klasa B 2.0

Autoklave Klasa B 2.0

E çertifikuar si autoklavë e klasit B "Pajisje Mjekësore", e përdorur
në stomatologji dhe kirurgji.

Sterilizon materialet prej hekuri, trupat porozë dhe trupat e zbrazët.

Autoklavë e klasit B, 18 litra, me temperaturë sterilizimi
134/137°. Ekran me prekje 6''. Mbushës praktik i ujit
nga lart. 3 tabaka standarde, komplet aksesor për përdorim dhe mirëmbajtje.

Pjesë përbërëse e protokollit të sterilizimit, është e vetmja
pajisje që garanton sterilizim 100%.

Procesi i sterilizimit me autoklavë është më i sigurti dhe i shmang
të gjitha rreziqet që vijnë nga infeksionet. E thjeshtë për t'u përdorur. Mbron
nga rreziqet (klientët dhe stafi). “Klasa B” e parë në estetikë.
View full details