Skip to product information
1 of 2

Comfort Zone

Amorasoul Mediterranean Spray

Amorasoul Mediterranean Spray

Regular price €40,00
Regular price Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Spërkatja e dhomës me agrume të freskëta dhe nota shkëlqyese që evokojnë energjinë e dobishme të detit. Bazuar në limonin mesdhetar, dëllinjën, sherebelën dhe barbarozën.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details