Skip to product information
1 of 2

Comfort Zone

Aromasoul Mediterranean Candle

Aromasoul Mediterranean Candle

Regular price €41,00
Regular price Sale price €41,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Qiri aromatike me agrume të freskëta dhe nota shkëlqyese të limonit mesdhetar, dëllinjës, sherebelës dhe barbarozës. Dylli me një përzierje të përbërësve mineralë dhe një përqindje të lartë të përbërësve bimorë.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details