Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Aromasoul Home Fragrance

Aromasoul Home Fragrance

Regular price €61,00
Regular price Sale price €61,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Difuzor i dhomës me aromë ekskluzive mesdhetare Aromasoul, me nota të freskëta dhe energjike mesdhetare. Mobilje elegante për të zbukuruar çdo hapësirë.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details