Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Active Pureness Toner

Active Pureness Toner

Regular price €35,00
Regular price Sale price €35,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Locion tonik me veprim eksfolues dhe pastrues me Gluconolactone. Ideale për të përfunduar pastrimin e fytyrës, në rastin e lëkurës së yndyrshme, dhe për të reduktuar praninë e papastërtive dhe poret e zgjeruara.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details