Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Active Pureness Fluid

Active Pureness Fluid

Regular price €39,00
Regular price Sale price €39,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Lëng hidratues matfikues për lëkurën e papastër. Kombinimi i vitaminës C dhe pluhurave mattifikues e bëjnë atë ideal për hidratimin e lëkurës së yndyrshme dhe të papastër. Baza e shkëlqyer e grimit.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details