Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Active Pureness Mask

Active Pureness Mask

Regular price €36,00
Regular price Sale price €36,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Madhësia

Maskë kremoze me kaolinë dhe argjilë jeshile me veprim mattifikues dhe pastrues. Thith sebumin e tepërt, duke e bërë lëkurën më të shndritshme, më uniforme dhe duke reduktuar pamjen e poreve.

Ingredients

Përdorimi

Benefite

Collapsible row

123
oliwrnfw
lwjnrfl

View full details