Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Active Pureness Corrector

Active Pureness Corrector

Regular price €30,00
Regular price Sale price €30,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Trajtim kozmetik pastrues intensiv për të reduktuar shfaqjen e papërsosmërive të lokalizuara falë acidit glikolik dhe mandelik. Formulë transparente ideale për aplikim para make up-it.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details