Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Active Pureness Cleansing Gel

Active Pureness Cleansing Gel

Regular price €38,00
Regular price Sale price €38,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Xhel pastrues pastrues me Glukonolactone. Veprimi eksfolues ju lejon të pastroni lëkurën, duke çliruar poret e make-up-it dhe sebumin e tepërt.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details