Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

WHITE POWDER PUFF

WHITE POWDER PUFF

Regular price €15,00
Regular price Sale price €15,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Pambuku përmban një shirit për lehtësinë e përdorimit dhe është projektuar për aplikimin e fondatinës pluhur. I fortë dhe rezistent, mund të lahet në ujë të nxehtë me sapun pas çdo përdorimi. Ruan formën pa e humbur butësinë.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details