Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

WET MAKE UP 40g - BABY PINK

WET MAKE UP 40g - BABY PINK

Regular price €22,00
Regular price Sale price €22,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Make-up artistët e duan wet make-up për mbajtjen e tij të shkëlqyer nën dritat e nxehta të skenës. Ka një teksturë kompakte, pa vaj, me bazë glicerinë që lejon që ngjyrat të përzihen dhe të hijezohen lehtësisht. Grimi i lagësht është ideal për zona të sheshta dhe është gjithashtu i përshtatshëm për të gjitha llojet e lyerjes së trupit dhe fytyrës. Eshte shume ekonomik. Një sasi e vogël është e mjaftueshme për të mbuluar sipërfaqe të mëdha.

Benefitet

Përdorimi

Lagni furçën ose sfungjerin dhe merrni një sasi të vogël dhe aplikojeni në lëkurë pa vaj dhe të thatë. Në varësi të mbulimit të dëshiruar, produkti mund të aplikohet edhe në disa shtresa.
Në Make up for ever ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri furçash. Prandaj, gjerësia e furçës duhet të zgjidhet në varësi të asaj se sa e madhe është zona në të cilën po punohet.
Grimi i lagësht mund të përdoret gjithashtu për të vizatuar modele në një sipërfaqe të thatë që tashmë është grimuar.
Është i shkëlqyeshëm për efekte speciale dhe mund të përdoret në latex, latex shkumë dhe koka tullac.
Mund të përdoret në të gjitha zonat e fytyrës dhe është afatgjatë.
Nëse është e nevojshme, mund të hidroizolohet në asnjë sipërfaqe. Për ta bërë këtë, përzieni me Aqua Seal nga Make up for ever.
Pastrimi: Make-up-i i lagësht mund të hiqet lehtësisht me një qumësht të butë pastrues (p.sh. Make up for ever Gentle Milk) dhe ujë të vakët.

Ingredientët

View full details