x
Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

UNSHAVED EFFECT SPONGE

Regular price €7,00
Regular price Sale price €7,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Sfungjeri i Efekteve Speciale është një sfungjer i hollë, i butë gome që ndihmon në krijimin e efekteve të reja realiste. Sfungjeri me efekte speciale përdoret për të krijuar një sërë efektesh speciale në lëkurë ose në lateks : pore të zgjeruara, skuqje, acarime.Është shumë e lehtë për t'u pastruar me ujë të nxehtë dhe sapun ose sfungjer.

Dimensionet: 1mm x 5mm x 1mm

Ingredientët

Përdorimi

Aplikoni produktin e dëshiruar në sfungjer (Flash Color, Aquacolors, fondatinë etj.).
Për rezultate më të mira, provoni në anën e pasme të dorës për të përcaktuar se sa duhet të aplikoni.
Aplikoni grimin duke prekur ose duke e lëmuar me sfungjer, në varësi të efektit të dëshiruar.

Benefitet