Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

TWEEZERS

TWEEZERS

Regular price €24,00
Regular price Sale price €24,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Kjo piskatore e pjerrët "në formë gaforre" ju lejon të hiqni qimet shpejt dhe butësisht pa i këputur ato.

Benefitet

Përdorimi

Ato janë fleksibël, të lehta, ergonomike dhe të lehta për t'u përdorur. Këto piskatore rrëshqasin në lëkurë dhe madje heqin qimet shtesë të imta. Për qëllime higjienike, këto piskatore vijnë me një kuti plastike.

Ingredientët

View full details