Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

TOOTH ENAMEL 15ml - NICOTINE

TOOTH ENAMEL 15ml - NICOTINE

Regular price €18,00
Regular price Sale price €18,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Smalti i dhëmbëve Nikotina është një smalt me ​​efekt nicotiona për ngjyrosjen e dhëmbëve.
Smalti i dhëmbëve është një lustër që përdoret për të ngjyrosur dhëmbët për grim transformues.  Ai ngjitet në mënyrë të përkryer në sipërfaqen e dhëmbit pa dëmtuar smaltin ose irrituar mishrat e dhëmbëve. Qëndrueshëm, i reziston ujit dhe pështymës për disa orë.
15 ml

Benefitet

Përdorimi

Thani dhëmbët paraprakisht duke përdorur një pecetë ose duke i fryrë butësisht. Aplikoni smaltin e dhëmbëve duke përdorur aplikuesin e furçës së tij. Përsëritni aplikimet për një rezultat më të dukshëm dhe prisni derisa produkti të thahet plotësisht përpara se të mbyllni gojën përsëri. Smalti i dhëmbëve nuk rekomandohet për përdorim në dhëmbë artificialë. Hiqni smaltin e dhëmbëve duke përdorur pambuk të zhytur në alkool dhe shpëlajeni gojën tërësisht. Për të krijuar efekte të ndryshme, përdorni dy nuancat e disponueshme ose përzieni ato me pigmente natyrale.

Ingredientët

View full details