Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SWEAT EFFECT GEL 75ml

SWEAT EFFECT GEL 75ml

Regular price €22,00
Regular price Sale price €22,00
Në ulje Shitur
Tax included.

SWEAT EFFECT GEL mund të përdoret nga artistët e grimit të kinemasë dhe modës. Është lëng i pastër, vajor në fytyrë ose trup për të bërë lëkurën të shkëlqejë, duke imituar djersën pa tretur asnjë grim të aplikuar më parë.

Benefitet

Përdorimi

Aplikoni xhelin Sweat Effect me gishta, furçë ose sfungjer në një fytyrë të pa lyer ose tashmë të grimuar. Hiqeni me qumësht pastrues ose vaj pastrues. Për të krijuar lot të rremë, aplikojeni me pikatore. Mund të përdoret gjithashtu për t'i bërë muskujt të shkëlqejnë. E aplikuar shumë lehtë, rrit mollëzat duke prodhuar një efekt shkëlqyes. Këto efekte shkëlqyese dhe pamje të lagura mund të aplikohen në majë të grimit, siç shihet në industrinë e modës (sesione fotografish, shfaqje të modës) dhe artet performuese.

Ingredientët

View full details