Skip to product information
1 of 15

Make Up For Ever

STRASS (140PCS)

STRASS (140PCS)

Regular price €33,00
Regular price €33,00 Sale price €33,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Të përdorura gjerësisht në shfaqjet e modës dhe sesionet fotografike, këto bizhuteritë e lëkurës mund të aplikohen në pjesët e trupit që dëshironi të theksoni. Bizhuteritë ndihmojnë në nxjerrjen në pah të këtyre zonave ose në imitimin e piercings.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details