Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

STEP 1 SKIN EQUALIZER 30ml

STEP 1 SKIN EQUALIZER 30ml

Regular price €38,00
Regular price Sale price €38,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Hapi 1 Skin Equalizer është linja e parë e primerëve MAKE UP FOR EVER, e cila sot është evoluar në Primerët e Hapit 1. Të dizenjuar për të lëmuar lëkurën dhe për të barazuar lëkurën përpara make-up-it, të gjithë Equalizer Skin Step 1 karakterizohen nga Kompleksi ekskluziv i Equalizer, i cili vepron në tre pikat kryesore të make-up-it: aplikim i thjeshtë, rezultat i përsosur dhe i zgjatur.
Hapi 1 Skin Equalizer janë:
Mattifying Primer: bazë matifikimi që eliminon efektin e shkëlqimit.
Smoothing Primer: bazë zbutëse që redukton papërsosmëritë, për një lëkurë të butë dhe prej kadifeje.
Hydrating Primer: bazë hidratuese që shuan menjëherë lëkurën.
Nourishing Primer: bazë ushqyese që riparon dhe qetëson lëkurën e thatë dhe të dehidratuar.
Primer për korrigjimin e skuqjes: bazë që neutralizon menjëherë skuqjen dhe barazon lëkurën.
Radiant Primer Rosa: bazë për lëkurë të hapur me tendencë të verdhë.
Radiant Primer Azzurro: bazë për lëkurë të lehtë deri në mesatare me tendencë të verdhë.
Radiant Primer Peach: bazë për lëkurë të hapur.
Radiant Primer Yellow: bazë për lëkurë mesatare deri në errësirë.
Radiant Primer Caramel: për lëkurë të errët.
30 ml

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details