Skip to product information
1 of 2

Make Up For Ever

90 STAR LIT DIAMOND POWDER

90 STAR LIT DIAMOND POWDER

Regular price €25,00
Regular price Sale price €25,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Star Lit Diamond Powder është një pudër minerale shumë e hollë, e bërë me nakër të pastër për një shkëlqim të fuqishëm. Këto mikro grimca janë jashtëzakonisht të përzieshme për aplikim të lehtë në sy, fytyrë, flokë dhe trup.
1,9 g

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details