Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SPONGE SHAMPOO 150ML

SPONGE SHAMPOO 150ML

Regular price €15,00
Regular price Sale price €15,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Për tekstura të papërshkueshme nga uji, lëreni sfungjerin të regjet përpara se ta pastroni. Kombinimi unik i vajit esencial të nenexhikut dhe bazës larës me origjinë natyrale pastron thellë dhe dezinfekton sfungjerin. Si një shampo e vërtetë, ndihmon në zgjatjen e jetëgjatësisë së sfungjerit, duke ruajtur elasticitetin e tij pa ndryshuar strukturën e tij dhe duke lënë një aromë të butë. Mund të përdoret gjithashtu për të pastruar pufkat.

Benefitet

Përdorimi

Lagni sfungjerin me ujë të nxehtë dhe më pas hidhni pak produkt direkt mbi sfungjer. Lyejeni me shkumë dhe shpëlajeni mirë me ujë të nxehtë. Shampo përdoret njësoj si një shampo standarde. Nëse sfungjeri është shumë i ndotur, lëreni të zhytet në ujë të nxehtë me një sasi të vogël shampo sfungjeri përpara ose pas larjes së drejtpërdrejtë të sfungjerit.

Ingredientët

View full details