Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SPONGE APPLICATOR REFILL X 6

SPONGE APPLICATOR REFILL X 6

Regular price €11,00
Regular price €11,00 Sale price €11,00
Në ulje Shitur
Tax included.

6 mbushëse sfungjeri për furçën #222, tre aplikues në formë ovale dhe tre aplikues të hollë me një majë precize. Këto dy forma të aplikuesit kapin dhe lëshojnë lehtësisht make up-in, duke shmangur shpërndarjen ose rënien e pigmenteve, perlave nën sy. Aplikuesit ovale përdoren për të aplikuar produktet në sy, dhe aplikuesit e hollë përdoren për të depozituar ose përzier teksturat me saktësi të lartë.

Benefitet

Përdorimi

Këto dy forma të aplikuesit kapin dhe çlirojnë lehtësisht grimin, duke shmangur shpërndarjen ose rënien e pigmenteve ose perlave nën sy. Aplikuesit ovalë përdoren për të aplikuar produktet në sy, ndërsa aplikuesit e hollë përdoren për të depozituar ose përzier teksturat me saktësi të lartë.

Ingredientët

View full details