Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

SPONGE APPLICATOR - 222

SPONGE APPLICATOR - 222

Regular price €16,00
Regular price €16,00 Sale price €16,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Ky aplikues prej sfungjeri në formë ovale mbledh dhe aplikon pigmente dhe perla pikërisht në mënyrë që produkti të mos bjerë poshtë syve. Është gjithashtu i shkëlqyeshëm për përzierjen e lapsave në konturin e syve. Aplikuesi është i zëvendësueshëm. Mund të përdoret me pluhura të lirshme, me perla, pigmente të pastra dhe lapsa.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details